14 Şubat 2013 Perşembe

BİRLEŞİK METAL İŞ ZİYARETİ

Yeşiller ve Sol Gelecek Bursa İl Örgütü bugün, 12.00 de İHD(İnsan Hakları Derneği) Bursa şubesini ziyaret ederek yetkilileri ile görüştü, ülkenin içinde bulunduğu koşullar değerlendirildi. Görüşmede, 12 Mart 2013 tarihinde yapılacak olan, üyemiz Sait Özdemir(Sait hoca) nın 12 Eylül dönemindeki işkencecilere karşı açmış olduğu davanın 2. duruşması için destek istendi.
Saat 13.00 de DİSK'e bağlı Birleşik Metal İş sendikası ziyaret edildi. Eşsözcü Yüksel Akgün, Bursa il örgütü üyeleri Şenol Gül ve A.Serdar Esen ile Eğitim-Sen üyesi Cemal Akkurt ve Sait Özdemir'in katıldığı ziyarette, sendika Bursa Şube Başkanı Ayhan Ekinci ile görüşüldü. Ülkedeki genel durum ve sendikal hareketin sorunları konuşuldu. 12 Mart 2013 tarihinde yapılacak Sait Özdemir davası için sendikanın desteği ve katılımı istendi. Ayhan Ekinci'de, DİSK olarak darbelerden en çok zarar gören kesim olduklarını, darbelerle ve işkencecilerle mücadelede ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini ifade ettiler.

Yeşiller ve Sol Gelecek Bursa İl örgütü, 17 Şubat Pazar günü saat 13.00 te Mudanya'da yapılacak "Mryleia Antik Kent Platformu" Basın açıklamasına katılma kararı aldı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder